Izvor: Danas, 09.Avg.2023, 06:36

„Zamka je da promene u Beogradu nužno znače i promene na nacionalnom nivou“: Treba li opozicija sve karte da baci na glavni grad?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sve izbore za april ili maj naredne godine, kada po izbornom kalendaru treba održati pokrajinske i lokalne izbore. Uz njih, vlast bi mogla da raspiše i parlamentarne ali i izbore za Skupštinu grada Beograda.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jovanović Ćuta: Ako se opozicija ujedini, Vučić će izgubiti vlast

Izvor: Danas, 09.Avg.2023

Poslanik i predsednik Ekološkog pokreta Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima obavezu da ispuni obećanje koje je dao Beograđanima na sastanku s Draganom Đilasom i raspiše vanredne beogradske izbore.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.