Vučić: Izbori možda 24.4,bez komentara o opoziciji

Izvor: Mondo, 19.Jan.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Izbori možda 24.4,bez komentara o opoziciji

Premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, izjavio je da nije nerealno da vanredni izbori budu 24. aprila, o čemu juče i danas pišu pojedini mediji.

Foto: Tanjug/Oskana Toskić

Odgovarajući na pitanja novinara nakon otpočinjanja radova na mostu kod Ostružnice, premijer nije želeo da komentariše najavu ujedinjavanja opozicije.

"Ujedinjenje opozicije ne komentarišem, sve sam rekao u jednom danu, i vratiću se na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tu temu za 45 dana, pa zatim za 80 dana. U međuvremenu, radiću marljivo, radiću i u njihovo ime i za njihov račun, za sve to što nisu na svom radnom mestu, radiću i napravićemo da Srbija bude bolje mesto za život za sve", poručio je Vučić.

On je rekao u izbornoj kampanji neće biti duže od 10 dana i odbacio kritike da je njegovo današnje prisustvo povodom početka izgradnje mosta kod Ostružnice deo predizborne kampanje.

Današnji događaj je ono čime sam se bavio svakog dana kao premijer, primetio je Vučić i dodao da će to nastaviti da radi sve dok je u vladi.

"Osim ako me ne pobede", rekao je Vučić.

On je takođe naglasio da su građani koji su joj prisustvovali tu svojom voljom i zato što vole Srbiju.

Vučić je na pitanje novinara o čijem trošku su građani došli rekao:

"Niko nije došao o državnom trošku, ljudi dolaze ovde zato što možda nekoga vole i poštuju ili ne, ali vole Srbiju", rekao je Vučić.

Vučić je rekao da SNS, kao stranka, jedina nikom ništa ne duguje ni dinar, niti bilo koga vara ili krade.

"Kod nas je sve čisto kao suza i sunce', rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.