Vornok otkrio gde će Grujić nastaviti karijeru!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2018, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vornok otkrio gde će Grujić nastaviti karijeru!

Da li je ovo dobar potez srpskog reprezentativca?

Menadžer Kardifa Nil Vornok otkrio je u intervjuu za BBC da reprezentativac Srbije Marko Grujić neće igrati u Velsu naredne sezone.

Postojala je dobra volja oba kluba, fudbaler Liverpula bi dobio priliku da se kali u Premijer ligi, ali je Grujić ipak odlučio da se izbori za mesto u timu.





"Izgleda da će Grujić ostati u Liverpulu, mada mislim da bi mu bilo bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kod nas. Ipak, razumem njegovu odluku zbog ugovora."

"Liverpul će igrati na četiri fronta pre Božića, a on može da igra u tim takmičenjima čak i ako ne bude bio registrovan za Premijer ligu."







"Razočaran sam jer smo propustili nekoliko igrača zbog njega, ali ponekad je to sudbina", poručio je temperamentni Vornok.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.