Velika vest, nastavićemo da se borimo

Izvor: Mondo, 19.Maj.2019, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Velika vest, nastavićemo da se borimo"

Ovo je velika vest, nastavićemo da se borimo, izjavio je u nedelju uveče direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić povodom pobede Srpske liste na izborima za gradonačelnike u četiri opštine na severu Kosova.

Foto: FOTO TANJUG/DRAGAN KUJUNDZIC/bb

"Ovo je propast i neuspeh onih koji su pozivali na bojkot ovih izbora i propast nastojanja Prištine da, kandidujući Albance u sredinama gde preko 90 odsto čine Srbi, preuzmu kontrolu nad severom", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Đurić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Kandidati Srpske liste pobedili su na vanrednim izborima u sve četiri opštine na severu Kosova i Metohije, nezvanični su prvi rezultati izbora.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.