Van der Sar: De Gea je spreman za sve što ga čeka na Old Trafordu

Izvor: Blic, 07.Jul.2011, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van der Sar: De Gea je spreman za sve što ga čeka na Old Trafordu

Legendarni golman Edvin van der Sar smatra da je Mančester junajteda napravio dobar posao što je odabrao Davida de Geu za njegovog naslednika.

Holanđanin je nakon osvajanja nove titule sa Junajtedom odlučio da završi karijeru, a nisu uspeli da ga odvrate navijači, saigrači ni trener Aleks Ferguson. Njegove rukavice preuzeće 20-godišnji talentovani Španac, koji će morati da se izbori sa velikim pritiskom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Junajted je tražio po celoj Evropi i našao je nekoliko potencijalnih rešenja, odlučili su se za De Geu i ja mislim da će on imati sjajnu karijeru ovde. Već je osvojio trofeje sa Atletikom i mladom reprezentacijom Španije tako da se vidi da je predodređen za uspehe. Upoznao sam ga, mislim da može da izdrži sav pritisak koji ga ovde očekuje", rekao je Van der Sar.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.