Izvor: Blic, 24.Apr.2023, 13:11

"NA KOSOVU SU SE JUČE DESILE TEKTONSKE PROMENE" Vučić o izborima na severu pokrajine: "Srpski narod je pokazao da traži potpuno drugačiji pristup" (VIDEO)

Ono što se dogodilo juče je poraz Aljbina Kurtija i njegovog režima. Da, to je nedvosmisleno. Ali juče se dogodilo nešto mnogo više. Juče je srpski narod pokazao da traži potpuno drugačiji pristup pre svega međunarodne zajednice, da traži veće poštovanje, da traži dijalog, stvarni dijalog a ne nametanje rešenja- rekao je predsednik Aleksandar Vučić na konferenciji za medije povodom lokalnih izbora koji su juče održani na severu Kosova i Metohije.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"JEDINO ZA ŠTA VAM SRBIJA SLUŽI, JESTE DA ISPUNJAVA VAŠE ŽELJE" Vučić o debaklu izbora na KiM: Ovo pokazuje kako izgleda mrak za demokratiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas javnosti i dao analizu "izbora" na severu Kosova i Metohije...Na početku je predsednik Vučić rekao da su izbori na Kosovu bili nedvosmislen poraz za Aljbina kurtija...- Juče što se dogodilo bilo je mnogo više od toga. Juče je srpski narod...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić: Na kosovu se juče dogodio debakl Kurtija i Kvinte – izlaznost Srba 0,029 odsto

Izvor: Danas, 24.Apr.2023

Naš narod je juče referendumski, jednoglasno prebiscitarno rekao u kojoj zemlji živi koga neće na svojoj teritoriji ali i pokazao svetu da ništa nisu razumeli - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Danas...

Vučić o izborima: Poraz Kurtija i tektonske promene na KiM

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2023

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se u nedjelju na KiM nije samo dogodio nedvosmisleni poraz Aljbina Kurtija i njegovog režima već i tektonske promjene na KiM.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vučić: Poraz Kurtija, ali i tektonske promene na KiM, Srbi traže stvarni dijalog

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Apr.2023

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se u nedelju na KiM nije samo dogodio nedvosmisleni poraz Aljbina Kurtija i njegovog režima već i tektonske promene na KiM. “Ovo što se juče dogodilo je mnogo više od toga, srpski narod je juče pokazao da traži potpuno drugačiji...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.