Izvor: Radio 021, 03.Nov.2020, 22:16

VIDEO Izbori u Americi: Bajden poručio Trampu da spakuje kofere

Građani SAD na predsedničkim izborima biraju između aktuelnog šefa države, republikanca Donalda Trampa i kandidata demokrata Džozefa Bajdena.

Na istočnoj obali Amerike otvorena su birališta na predsedničkim izborima u podne po srednjeevropskom vremenu i prva će se zatvoriti, počevši od ponoći. U SAD se birališta otvaraju i zatvaraju u šest vremenskih zona, a poslednja će to učiniti Aljaska, u sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ujutro u sredu po srednjeevropskom vremenu.

Trampov sin predviđa: Srbija glasa za Trampa

Sin američkog predsednika Donalda Trampa, Donald Tramp Junior, objavio je sliku mape sveta i predviđanja elektorskog izbornog rezultata po kojima bi elektorski glasovi u većini zemalja pripali aktuelnom šefu države.

"Konačno sam stigao da izradim kartu predviđanja elektrorskog izbornog rezultata", napisao je Tramp Junior na Tviteru.

Okay, finally got around to making my electoral map prediction. #2020Election #VOTE pic.twitter.com/STmDSuQTMb

— Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) November 3, 2020
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO Izbori u Americi: Bajdenu 205 elektorska glasa, Trampu 136

Izvor: Radio 021, 04.Nov.2020, 07:37

Građani SAD na predsedničkim izborima biraju između aktuelnog šefa države, republikanca Donalda Trampa i kandidata demokrata Džozefa Bajdena...Prema preliminarnim rezultatima iz 35 saveznih država, Bajden ima 205 elektorska glasa, a Tramp 136...Za pobedu na izborima potrebno je osvojiti 270 od...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.