VELIČANSTVENA PROSLAVA POBEDE NA IZBORIMA: Nakon što je Vučić saopštio rezultate krenula je fešta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2023, 00:53

VELIČANSTVENA PROSLAVA POBEDE NA IZBORIMA: Nakon što je Vučić saopštio rezultate krenula je fešta (VIDEO)

Vatromet je oduševio sve Beograđane.

Nakon što je Aleksandar Vučić proglasio pobedu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na republičkom i pokrajinskom nivou, ali i ubedljive rezultate na izborina došlo je vreme za feštu.

Nebo iznad Beograda osevteljeno je veličanstvenim bojama.

Vatromet je sve ostavio bez daha.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.

Podsetimo, Vučić je na konferenciji istakao da je lista SNS "Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić - Srbija ne sme da stane" osvojila najveći procenat glasova u Beogradu - 38,5 odsto.

- U izborima za Pokrajinsku skupštinu Vojvodine od 120 poslanika ubedljiva apsolutna većina je na listi "Srbija ne sme da stane" - imaćemo između 67 i 69 poslanika - rekao je Vučić.

- Kada su u pitanju glasovi sa Kosova i Metohije, lista "Srbija ne sme da stane" ima 74,2% na Kosovu i Metohiji, a lista "Srbija protiv nasilja" tek nešto više od 5 odsto - rekao je Vučić.

Prema prvim preliminarnim rezultatima parlamentarnih izbora u Srbiji, koje je objavilo Ipsos, parlamentarna lista  "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", odnela je najveći broj glasova.

1. Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane 46,6%

2. Srbija protiv nasilja  23%

3. Ivica Dačić - premijer Srbije 7%

4. Koalicija NADA 4,9%

5. Mi, glas iz naroda prof. dr Branimir Nestorović 4,8%

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.