U pet hrvatskih gradova protesti levice s predizbornom porukom vlasti HDZ: „Dosta!“

Izvor: Danas, 23.Mar.2024, 20:41

U pet hrvatskih gradova protesti levice s predizbornom porukom vlasti HDZ: „Dosta!“

Hiljade ljudi su danas u Zagrebu i još četiri grada Hrvatske učestvovale na demonstracijama koje je organizovala levičarska opozicija, pozivajući građane da se uključe u borbu protiv korupcije i da glasaju protiv konzervativaca iz vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) na parlamentarnim izborima 17. aprila.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki protesti protiv HDZ-a u pet hrvatskih gradova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2024

Koalicija Reke pravde i stranka Možemo! danas, mesec dana uoči izbora u Hrvatskoj, održale su protestne skupove pod nazivom "Dosta je!", u pet gradova istovremeno, s kojih su poručili da je dosta tiranije, laži i korupcije, dosta je HDZ-a i da će oni Hrvatskoj vratiti nadu i budućnost.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.