Izvor: Blic, 21.Apr.2017, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju lokalni izbori u pet lokalnih samouprava

Lokalni izbori za odbornike Skupštine grada Zaječara i skupština opština Vrbas, Odžaci, Kovin i Kosjerić, biće održani u nedelju, 23. aprila.

U Kovinu i Kosjeriću izbori su redovni, dok su izbori u Zaječaru, Vrbasu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Odžacima vanredni.

Lokalne izbore u tim opštinama raspisala je 27. februara predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.

Izbori u pet lokalnih samouprava su u nadležnosti organa za sprovođenje izbora, na osnovu odredaba Zakona o lokalnim izborima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U nedelju lokalni izbori u pet lokalnih samouprava

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2017

Lokalni izbori za odbornike skupština opština Vrbas, Odžaci i Kovin održaće se u nedelju, 23. aprila...Istog dana održavaju se i lokalni izbori u Zaječaru i Kosjeriću...U Kovinu i Kosjeriću izbori su redovni, dok su izbori u Zaječaru, Vrbasu i Odžacima vanredni...Lokalne izbore u tim opštinama...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.