Izvor: S media, 05.Jun.2013, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U OKTOBRU OPET IZLAZIMO NA BIRALIŠTA: Izbori na Svetu Petku!

Kako "Kurir" saznaje, usled nesuglasica zbog neophodnih ekonomskih reformi, ali ne samo zbog njih, slede vanredni parlamentarni izbori, koji će najverovatnije biti raspisani na Svetu Petku, 27. oktobra.

- Ako smo imali hrabrosti za borbu protiv kriminala i korupcije, i te kako smo spremni za teške i bolne rezove u ekonomiji, a sve kako bi ljudi u Srbiji pristojno živeli. Ako partneri ne budu spremni da nas prate, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << idemo na izbore - navodi izvor "Kurira" iz vrha vlasti.

Premijer Ivica Dačić izjavio je da u vladajućoj koaliciji ne postoje svađe i nesuglasice zbog ekonomskih mera za izlazak iz krize, ali da postoje različiti pogledi na to šta treba preduzeti.

- Polako se javlja neformalna „koalicija“ protiv ponovnog izlaska na birališta i tu su stranke iz vlasti SPS i URS, kao i opozicioni DS, a verovatno i neki tajkuni kojima ne odgovara dominacija naprednjaka, s Vučićem na čelu, objašnjava analitičar Branko Radun za "Kurir".

(Kurir)

Foto: Beta/Vlada Srbije/Slobodan Miljevic/DS
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.