Tončev: Učvršćujemo SPS, naše komšije nisu naši neprijatelji

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Dec.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tončev: Učvršćujemo SPS, naše komšije nisu naši neprijatelji

"Niš će na predstojećim izborima biti centar za jugoistočnu Srbiju", rekao je Novica Tončev na današnjem skupu pred više od 120 predstavnika okružnih i opštinskih odbora Socijalističke partije Srbije i dodao da „politički protivnici SPS-a, nisu njihovi neprijatelji“.

„Iskreno verujem da samo zajedničkim snagama možemo da povratimo ugled i dostajanstvo naše stranke, proširimo političku moć i pridobijemo što više novih glasača, pre svega mladih >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << i zadržimo postojeće“, naglasio je Tončev.

To su naše komšije..

„Naši politički neistomišljenici, nisu naši neprijatelji“.

„Ne želimo da se svađamo sa našim komšijama, prijateljima samo zbog toga što ne podržavaju našu partiju i ne glasaju za nas, za SPS. Oni su nama samo politički protivnici. Mi smo odredili naše ciljeve koji su pred nama, a već su podeljene kvote koje treba da osvojimo u regionu. Probaćemo da  Socijalističku partiju učvrstimo na političkom nebu Srbije“.

Koordinator za jugoistok Srbije

Tončev je prošle nedelje, na GO SPS-a održanom u Beogradu, ponovo izabran za potpredsednika stranke, kada je dobio zadatak da bude koordinator na izborima za jugoistok Srbije.

"Odgovoran zadatak sam dobio koji imponuje, ali pritom obavezuje, a to je da vi i ja zajedno donesemo pobedu SPS-u na jugoistoku Srbije“, pručio je Tončev učesnicima skupa..

On je dodao, da na predstojećim parlamentarnim izborima očekuju približno iste razultate kao i 2012. godine.

„I tada je bila prepoznatljiva naša politika i ljudi su nam verovali. Sada za našu stranku veliki dobitak može da bude i to, što naš predsednik Ivica Dačić radi za zemlju i opšte dobre svih nas“, zaključio je Tončev.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.