Tepić: Neophodno je da pobedimo i na beogradskim i na parlamentarnim izborima

Izvor: Beta, 01.Mar.2022, 19:53

Tepić: Neophodno je da pobedimo i na beogradskim i na parlamentarnim izborima

Nosilac liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Marinika Tepić izjavila je danas da bi pobeda te koalicije samo u Beogradu bila delimična, i da je neophodna i pobeda na parlamentarnim izborima.Na štandovima koje je koalicija organizovala na Novom Beogradu, Tepić je kazala da ukoliko bi naprednjaci imali poslaničku većinu i svoju vladu, opstruisali bi novu vlast u Beogradu kako bi dokazali da je nova gradska vlast nesposobna."Kompletna pobeda je jedino moguća samo uz najbolji rezultat na oba nivoa, uz pobede obe petice (redni broj koalicije na izbornim listama), jer bi samo tada rezulat bio odličan", navela je ona, a saopštili su Ujedinjeni za pobedu Srbije.Tepić je pozvala okupljene gradjane da u što većem broju svojim potpisom podrže i predsedničku kandidaturu Zdravka Ponoša.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tepić: Neophodno je da pobedimo i na beogradskim i na parlamentarnim izborima

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2022

Nosilac liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Marinika Tepić izjavila je danas da bi pobeda te koalicije samo u Beogradu bila delimična, i da je neophodna i pobeda na parlamentarnim izborima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.