Tahiri: Srpski izbori neće biti održani na Kosovu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tahiri: Srpski izbori neće biti održani na Kosovu

Ministarka bez porfelja samoproglašenog Kosova Edita Tahiri kaže da srpski parlamentarni izbori neće biti održani na Kosovu i Metohiji jer za to nema ni pravne, ni političke osnove.

Tahiri je ocenila da su istaknuti državni funkcioneri Srbije zloupotrebili sporazum o normalizaciji odnosa između Prištine i Beograda, dajući nacionalističke izjave prilikom boravka na Kosmetu, piše u utorak prištinski list "Epoka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << e Re".

O tome ću govoriti na sledećem sastanku sa predstavnicima Evropske unije, rekla je Tahiri i dodala da će se dijalog između Prištine i Beograda fokusirati na primenu dosada postignutih sporazuma.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.