TRGOVCI LJUDIMA, DUGE CEVI I KONTEJNERSKI IZBORI! Srbomrzac Rot ni da zucne o Kurtijevom teroru: Mete njegovih napada Srbija i Srbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 17:25

TRGOVCI LJUDIMA, DUGE CEVI I KONTEJNERSKI IZBORI! Srbomrzac Rot ni da zucne o Kurtijevom teroru: "Mete njegovih napada Srbija i Srbi"

Petković uzdrmao pratioce na društvenoj mreži.

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković upitao je šta je predsednik Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga Mihael Rot ikada rekao o izborima na tzv. Kosovu koji su održavani u kontejnerima, o puškama na biračkim mestma i lažnim gradonačelnicima.

 Petković je to zapitao u objavi na društvenoj mreži "X"  reagujući na Rotovu izjavu na istoj mreži u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdi da su poslednji  izbori u Srbiji bili neregularni, pozivajući se na izveštaj Odira.

- Šta je Rot ikada rekao o Kurtijevim kontejnerskim izborima, puškama na biračkim mestima, lažnim gradonačelnicima  i tri i po odsto  glasova "legitimnosti"? Ili o izborima u Đakovici gde se na Kurtijevoj listi našao čovek uhapšen zbog trgovine ljudima. Ni reči, jer su mete njegovih napada Srbija i Srbi -  naveo je Petković .

What has ever Roth said about Kurti’s container elections, rifles at polling stations, fake mayors & 3,5% votes “legitimacy”? Or about Djakovica elections where a man arrested for human trafficking was on Kurti’s list. Not a word, cause the targets of his attacks are 🇷🇸 and Serbs https://t.co/T2XYllkGhm

— Петар Петковић (@PetkovicPetar) March 2, 2024

Srbija Danas/Kosovo.online
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković: Rot nije rekao ni reč o neregularnim izborima na Kosovu i Metohiji, meta su mu Srbi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2024

Direktor kancelarije za Kosovo i Matohiju Petar Petković poručio je danas da predsednik Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga Mihael Rot nikada nije rekao ni reč o neregularnostima na izborima na KiM "jer su meta njegovih napada Srbi i Srbija".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.