TOMA FILA OTKRIVA: Evo da li će SPS na beogradskim izborima izaći u Pokretu za narod i državu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 10:14

TOMA FILA OTKRIVA: Evo da li će SPS na beogradskim izborima izaći u Pokretu za narod i državu

Fila je rekao da su odbornici SPS bili protiv novih izbora u glavnom gradu.

Odbornik Socijalističke partije Srbije u Skupštini grada Beograda Toma Fila rekao je da očekuje da na narednim beogradskim izborima SPS nastupi u okviru Pokreta za narod i državu, čije je formiranje najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Ako izađemo tako, mi ćemo ih poraziti sigurno - rekao je Fila za list Danas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Fila smatra da ima mnogo ljudi koji ne žele da uđu ni u jednu partiju, a koji su za tu opciju, koji vole svoju zemlju i žele da se svi problemi rešavaju unutar Srbije.

On je rekao i da su odbornici SPS bili protiv novih izbora u glavnom gradu, jer nisu želeli da se troši novac i vreme, ali je dodao da ako SNS i opozicija žele nove izbore to treba i uraditi.

Predsedništvo SNS u nedelju je odlučilo da se ide na nove beogradske izbore, a Predsednik privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić rekao je da će naprednjaci na izbore izaći kao deo jednog velikog pokreta.

Prethodno je u nedelju Vučić je rekao da će u narednih sedam dana povući poteze povodom formiranja Pokreta za narod i državu, da će to biti ujedinjavanje oko budućnosti Srbije i da će lista "Srbija ne smene da stane" krenuti u to.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.