SzS: Prihvatanje zahteva opozicije, ili bojkot

Izvor: Mondo, 31.Jul.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SzS: Prihvatanje zahteva opozicije, ili bojkot

Za Stranku slobode i pravde, kao i za Savez za Srbiju čiji je deo, nema dileme oko bojkota izbora ako se uslovi ne ispune, poručuje potpredsednica SSP Marinika Tepić.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Ona je dodala da "nema delimičnog prihvatanja uslova, nego ono što smo potpisali - sve do jedne tačke".

Tepić, prema saopštenju, misli na zahteve iz dokumenta nazvanog "Sporazum s narodom i stavove stručnog tima protesta "1 od 5 miliona" u vezi sa izborima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i slobodom medija.

SSP Dragana Đilasa, kako se navodi, insistira na "oslobađanju" medija, REM i RIK da "rade svoj posao", da se više ne vode funkcionerske kampanje i kampanja protiv političkih neistomišljenika, inače neće učestvovati na izborima i oni ih neće smatrati legitimnim.

"Žustar sastanak vlasti i opozicije, nastaviće se..."Mediji: Okršaji na sastanku vlasti i dela opozicije

Razgovori predstavnika vlasti i opozicije o uslovima za održavanje izbora biće nastavljeni, a prvi naredni biće održan u avgustu, dogovoreno je na njihovom jučerašnjem, prvom susretu na Fakultetu političkih nauka.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Djilas: Ne može se pregovarati o zahtevima protesta već samo o njihovoj implementaciji

Izvor: Beta, 31.Jul.2019

Jedan od lidera Saveza za Srbiju (SZS) i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas izjavio je danas da se sa vlastima ne može pregovarati o zahtevima protesta i eksperatskog tima protesta Jedan od pet miliona, već samo o njihovoj implementaciji kao i da nije preteran optimista da će se nešto...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.