Tepić: Nema delimičnog prihvatanja zahteva protesta, ili sve ili bojkot

Izvor: Danas, 31.Jul.2019, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić: Nema delimičnog prihvatanja zahteva protesta, ili sve ili bojkot

“Potpisali smo Sporazum sa narodom, nemamo pravo da se nećkamo. Ukoliko smo dali reč građanima, te reči se moramo držati”, rekla je Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, sinoć u Šapcu. Članak Tepić: Nema delimičnog prihvatanja zahteva protesta, ili sve ili bojkot se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marinika Tepić: Nema delimičnog prihvatanja zahteva protesta, ili sve ili bojkot

Izvor: Beta, 31.Jul.2019

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da nema izlaska na izbore ako se ne oslobode mediji, ako Regulatorno telo za elektronske medije (REM) i Republička izborna komisija (RIK) ne počnu da rade svoj posao, ako se ne prekine funkcionerska kampanja, kao i propagandni rat...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.