Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Sep.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SzS: Nećemo učestvovati na lažnim izborima na Kosovu i Metohiji

Savez za Srbiju (SzS) ponovio je danas da neće učestvovati na lažnim izborima na Kosovu i Metohiji, kao ni u ostatku Srbije.

"I na Kosovu i Metohiji ne postoje ni minimalni uslovi za slobodne i fer izbore, niti za jednako predstavljanje programa i ideja", saopštila je pres služba SzS.

U saopštenju je navedeno da "ucene, nasilje, pretnje i progon od strane naprednjačkog režima na KiM, služe jedino daljem >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << držanju našeg naroda u poziciji taoca u rukama dve kriminalne grupe".

"Mi nećemo učestvovati u Vučićevoj i Tačijevoj podeli mafijaškog plena i sprovođenju daljih planova u cepanju Kosova i Metohije", saopštio je Savez za Srbiju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SZS : Nećemo učestvovati na lažnim izborima na Kosovu i Metohiji

Izvor: Danas, 10.Sep.2019

Savez za Srbiju (SZS) ponovio je danas da neće učestvovati na lažnim izborima na Kosovu i Metohiji, kao ni u ostatku Srbije. Članak SZS : Nećemo učestvovati na lažnim izborima na Kosovu i Metohiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

SzS : Nećemo učestvovati na lažnim izborima na Kosovu i Metohiji

Izvor: Beta, 10.Sep.2019

Savez za Srbiju (SzS) ponovio je danas da neće učestvovati na lažnim izborima na Kosovu i Metohiji, kao ni u ostatku Srbije."I na Kosovu i Metohiji ne postoje ni minimalni uslovi za slobodne i fer izbore, niti za jednako predstavljanje programa i ideja", saopštila je pres služba SzS. U saopštenju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.