Svetski mediji o izborima u Beogradu: Vučić samo dodatno učvrstio vlast u Srbiji!

Izvor: BKTV News, 05.Mar.2018, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski mediji o izborima u Beogradu: Vučić samo dodatno učvrstio vlast u Srbiji!

Zvanični rezultati, navodi agencija, biće saopšteni u ponedeljak!

Agencija Asošiejted pres izvestila je večeras da je vladajuća Srpska napredna stranka predsednika Aleksandra Vučića pobedila na lokalnim izborima u Beogradu, uz ocenu da je time dodatno učvrstila vlast u državi.

Američka agencija prenela je da, iako su to bili samo lokalni izbori, oni se smatraju važnim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zbog ključne uloge Beograda u srpskoj ekonomiji i politici.

Vučić proglasio apsolutnu pobedu u Beogradu: Pobedili rezultati rada, a ne kampanja mržnje!

Zvanični rezultati, navodi agencija, biće saopšteni u ponedeljak, ali se ne očekuje da se mnogo razlikuju od preliminarnih.

Na osnovu 65 odsto uzorka broj odbornika u gradskom parlamentu je sledeći: SNS "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" - 64, lista "Dragan Ðilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju" - 26, lista "Aleksandar Šapić - Gradonačelnik" - 12, lista "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije (SPS), Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija (JS)" - 8; izvor Ipsos.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Asošiejted pres: SNS pobedom dodatno učvrstila vlast

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2018

Zvanični rezultati biće saopšteni u ponedeljak..Agencija Asošiejted pres izvestila je večeras da je vladajuća Srpska napredna stranka predsednika Aleksandra Vučića pobedila na lokalnim izborima u Beogradu, uz ocenu da je time dodatno učvrstila vlast u državi...OVAKO TRENUTNO IZGLEDA NOVA SKUPŠTINA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.