Šutanovac najavljuje: Na listi generali, profesori

Izvor: Mondo, 15.Jan.2018, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac najavljuje: Na listi generali, profesori

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je da su izbori u Beogradu izuzetno važni za tu partiju zbog čega će građanima ponuditi ''najbolju izbornu listu na kojoj će se naći univerzitetski profesori, generali i stru

Foto: Beta/Informativna služba DS

Šutanovac je za Tanjug rekao da će nosilac liste DS-a biti profesorka Vesna Rakić Vodinelić i da će se na njoj naći i ličnosti poput profesora književnosti Mihajla Pantića, profesora >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pravnog fakulteta Tanasija Marinkovića, kao i profesori Ivan Vujačić, Mirjana Rašević i Dragoslav Šumarac.

Među kandidatima DS za odbornike biće i generali Sreto Malinović i Petar Radojčić, što je Šutanovac nazvao ''novinom za DS'' i dodao da će svoje mesto na listi imati i ''iskusni političari'' poput potpredsednika Socijaldemokratske stranke (SDS) Marka Đurišića.

Vučić potpisao za listu "Zato što volimo Beograd"

Prema rečima Šutanovca, kampanja DS-a baziraće se na čoveku i svima onima koji danas osećaju kako se na loš način vodi grad.

''Ljudi koji su na listi DS su stručnjaci iz različitih oblasti koje su problematične u Beogradu. Dušan Mladenović je profesor Saobraćajnog fakulteta, Miloš Nedeljković je profesor energetike, Šumarac za garđevinu i urbanizam. Za svaku oblast ponudićemo rešenja i kadrove koji će sprovoditi ta rešenja'', kazao je lider DS-a.

Janković: Izbori neće biti fer, a Tadiću želim...

Komentarišući današnju izjavu predsednika Socijaldemokratske stranke (SDS) Borisa Tadića, koji je pružio podršku DS i pozvao da se posle beogradskih izbora ''objedini Demokratska stranka i obnovi njen rad'', Šutanovac je podsetio da je izbornoj kampanji za predsednika DS i u svom prvom govoru na toj funkciji rekao da je vreme podela u DS i među demokratama prošlost i da će učiniti sve da ponovo objedini tu stranku.

Tadić odlučio s kim će na izbore

''To je u najboljem interesu građana Srbije jer se nijedna promena u našoj zemlji nije desila bez DS-a. Izuzetno sam zadovoljan što su sa nama i Nova stranka i SDS. To je prvi korak, a nastojaćemo da za republičke izbore proširimo koaliciju'', najavio je Šutanovac.

On je pozvao sve kojima je, kako kaže, DS omogućio da se "politički prezentuju" da se vrate u tu stranku i da već na prvim izborima u Beogradu smene ovu vlast.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Šutanovac: Na listi DS-a generali, profesori...

Izvor: RTS, 15.Jan.2018

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da su izbori u Beogradu izuzetno važni za tu partiju zbog čega će DS građanima Beograda ponuditi, kako kaže, "najbolju izbornu listu na kojoj će se naći univerzitetski profesori, generali i stručnjaci za komunalne probleme u gradu".  ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.