Što se mene tiče, neka nas svaki put ovako pobeđuju u Beogradu

Izvor: B92, 18.Dec.2023, 01:21

"Što se mene tiče, neka nas svaki put ovako pobeđuju u Beogradu"

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", Aleksandar Šapić, naveo je da je ta lista osvojila većinu na izborima.

On je naveo da je ta lista na beogradskim izborima dobila izmedju 38,7 i 39 procenata, a "Srbija protiv nasilja" izmedju 32,7 i 33,1 odsto.

Šapić je rekao na konferenciji u izbornom štabu naprednjaka da se ti podaci odnose na 58-59 obradjenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biračkih mesta.

"Znači otprilike je razlika pet procenata u ovom momentu, procene su da to može da ide dole do četiri i gore do 5,5. Znači razlika u svakom slučaju neće biti manja od četiri procenta kada se bude završio izborni proces", istakao je Šapić.

Kazao je da je treća NADA na izmedju 5,7 i šest procenata, četvrti je Nestorović sa oko 5,4 odsto odnosno izmedju 5,2 i 5,6 odsto.

I poslednji je SPS od onih koji prolaze u gradsku skupštinu i oni su na oko pet procenata.

"Kada se to u ovom momentu pretvori u mandate, mi smo 48 ili 49", rekao je Šapić.

On se osvrnuo i na neke najave da će ta lista izgubiti na beogradskim izborima.

"Što se mene tiče, neka nas svaki put ovako pobeđuju u Beogradu" i zahvalio se Beograđanima "koji su prepoznali značaj ovog trenutka".

On je naveo da će biti "gradonačelnik svih Beograđana".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.