Šta posle prvog kruga lokalnih izbora na Kosovu?

Izvor: VOA, 18.Okt.2021, 17:41

Šta posle prvog kruga lokalnih izbora na Kosovu?

Prema preliminarnim rezultatima Centralne izborne komisije Kosova, od ukupno trideset i osam opština u kojima su održani redovni lokalni izbori, sedamnaest ih je izabralo gradonačelnike u prvom krugu. Najjača politička snaga na Kosovu Pokret Samoopredeljenje za sada nije osvojio vlast ni u jednoj. U devet od deset opština sa većinski srpskim stanovništvom za gradonačelnike su izabrani kandidati Srpske liste, a u Klokotu će biti održan drugi krug glasanja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Analiza kosovskih lokalnih izbora: "Samoopredeljenje" za sada najveći gubitnik

Izvor: VOA, 18.Okt.2021

Prema preliminarnim rezultatima Centralne izborne komisije Kosova, od ukupno trideset i osam opština u kojima su održani redovni lokalni izbori, sedamnaest ih je izabralo gradonačelnike u prvom krugu. Najjača politička snaga na Kosovu Pokret Samoopredeljenje za sada nije osvojio vlast ni u jednoj....

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.