Izvor: Danas, 06.Mar.2024, 22:38

Šta je zaista sudbina peticija za smenu gradonačelnika na severu Kosova: Hoće li biti odbijene?

Peticije za smenu gradonačelnika na severu Kosova ne mogu biti odbačene od strane Skupština opština, kako je to ranije rekao predsednik SO Severna Mitrovica, jer je za njih nadležna Centralna izborna komisija, a nepostojanje Zakona o referendumu takođe nema veze sa ovim procesom, kažu sagovornici Danasa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Krasnići: Očekujemo da se CIK uskoro izjasni o glasanju za smenu gradonačelnika na severu Kosova i Metohije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2024, 16:10

Ministar administracije i lokalne samouprave privremenih prištinskih institucija Eljbert Krasnići rekao je danas da Centralna izborna komisija (CIK) tretira predate liste sa peticijom građana u četiri opštine na severu Kosova i Metohije sa srpskom većinom i da očekuje da se uskoro izjasni o procesu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.