Srbin optužen za kršenje slobodne volje glasača

Izvor: KMnovine.com, 23.Okt.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin optužen za "kršenje slobodne volje glasača"

Ilegalno "Osnovno tužilaštvo" u Uroševcu, pri separatističkom sistemu, podiglo je optužnicu protiv Srbina D. Š. iz Štrpca, zbog krivičnog dela "kršenja slobodne volje glasača".




Optužnica ga tereti da je 6. oktobra na prevremenim separatističkim kvazi-izborima na Kosovu i Metohiji, u selu Jažinca opština Štrpce, "koristio ekonomsku i profesionalnu zavisnost birača, i uticao na njih da mu daju nekoliko glasačkih listica >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << da glasa za kandidate politicke stranke Srpska lista", pišu pro-šiptarski mediji.

Takozvani "tužilac" je predložio separatističkom "Sudu" da okrivljeni bude proglašen krivim i osuđen po zakonu zbog krivičnog dela koje mu se stavlja na teret a prvo saslušanje zakazano je za 30. oktobar, kako je saopšteno.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Kosovo #Metohija #Tužba #Glasanje #Srbija #Separatisti  #kmnovine  #kmnovine
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.