Srbija je lepa zemlja i zato mora da postane i ozbiljna

Izvor: Beta Video, 22.Okt.2019, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija je lepa zemlja i zato mora da postane i ozbiljna

BEOGRAD - Predsednik Nove stranke Zoran Živković je rekao da je jedino rešenje za trenutnu situaciju da se opozicija organizuje u dve kolone i da krene u istom smeru, kako bi, ako se izbori za fer uslove, zadala Vučiću udarac na izborima i izborila se za vanredne izbore već naredne godine, na kojima bi aktuelna vlast konačno bila smenjena. (CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Živković najavio krivičnu prijavu protiv Vučića

Izvor: Danas, 22.Okt.2019

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je da bi demokratska opozicija, ukoliko se izbori za minimum izbornih uslova, trebalo da se ujedini u dve kolone i izađe na izbore na proleće 2020. godine, i zada težak udarac protivniku. Članak Živković najavio krivičnu prijavu protiv Vučića se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.