Živković  je ocenio da je Vučić počinio nekoliko teških krivičnih

Izvor: Beta Video, 22.Okt.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković je ocenio da je Vučić počinio nekoliko teških krivičnih

BEOGRAD - Predsednik Nove stranke Zoran Živković je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić još pre tri godine rekao da je rešen slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović iz Borče, da je pre gotovo dve godine nagoveštavao da će uskoro biti poznate ubice Olivera Ivanovića a da je pokušao da arbitrira u slučajevima navodnih lažnih diploma i plagiranih doktorata, iako na to nema pravo.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Srbija je lepa zemlja i zato mora da postane i ozbiljna

Izvor: Beta Video, 22.Okt.2019

BEOGRAD - Predsednik Nove stranke Zoran Živković je rekao da je jedino rešenje za trenutnu situaciju da se opozicija organizuje u dve kolone i da krene u istom smeru, kako bi, ako se izbori za fer uslove, zadala Vučiću udarac na izborima i izborila se za vanredne izbore već naredne godine, na kojima...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.