Izvor: JUGpress.com, 09.Feb.2024, 18:23

Spirić: Nisam srbomrzac ako podržavam zahtev EP da se istraži izborna prevara

LESKOVAC

Nisam srbomrzac, kako me naziva odlazeća predsednica Vlade Brnabić, ako podržavam zahtev EP da se istraži izborna prevara i utvrdi odgovornost za one koji su umalo prebili Dragana, člana biračkog odbora u Svircu samo zbog ukazivanja na izbornu krađu kao i za one koji su napali Mariju, posmatračicu u Palojcu kada je prijavila ubacivanja listića u glasačke kutije. Nisam neprijatelj ako podržavam Rezoluciju koja zahteva da se utvrdi ko je u selima iz kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su ljudi masovno otišli u inostranstvo glasao pa je izlaznost na pojedinim biračkim mestima bila i preko 90% iako svi meštani znaju da je to nemoguće.

Niti jedan od zahteva koje su usvojili evroposlanici nije usmeren protiv Srbije ali jeste protiv organizatora i izvršioca izborne prevare koju su dokazali kontrolori zajedno sa domaćim i međunarodnim posmatračima. Ova vlast bruka našu zemlju. Srbiju su međunarodne institucije zvanično ocenile kao zarobljenju i izuzetno korumpiranu državu u kojoj su ugrožene medijske slobode i ljudska prava. Za to nisu odgovorni građani već vlast koja se bogati i bahati preko leđa naroda čuvajući svoje fotelje izbornim malverzacijama. Nikakva radikalska kampanja usmerena protiv evroparlementaraca ne može da sakrije da je Vučić sa svojim naprednjacima ukrao izbore. Nikakvi napadi na opoziciju, nevladin sektor i građane ne mogu da zaustave započeti proces koji će građanima Srbije omogućiti da slobodno bez pritisaka i ucena glasaju na izborima, koji da bi bili demokratski moraju biti fer i posteni, saopštila je Jelena Spirić iz Stranke slobode i pravde (SSP).(kraj) saopštenje/SA

                                 

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Izbori,   Izlaznost na izborima

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Jelena Spirić (SSP) o komentarima Ane Brnabić: Nisam srbomrzac ako podržavam rezoluciju EP

Izvor: Danas, 09.Feb.2024

Narodna poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Jelena Spirić izjavila je danas da nije "srbomrzac", kako je naziva premijerka Ana Brnabić, ako podržava zahtev Evropskog parlamenta o istrazi izbora i incidenata koji su ih pratili.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.