Šiptarski kvazi-izbori u Kosovskoj Mitrovici, najdublji korak ka izdaji KiM kojim smo kao narod zakoračili

Izvor: KMnovine.com, 28.Nov.2020, 12:25

Šiptarski kvazi-izbori u Kosovskoj Mitrovici, najdublji korak ka izdaji KiM kojim smo kao narod zakoračili

Šiptarski kvazi-izbori u Kosovskoj Mitrovici, najdublji korak ka izdaji KiM kojim smo kao narod zakoračili Strašno stanje srpskog položaja na Kosovu i Metohiji otkrivaju nam lokalni kvazi-izbori za takozvanog "gradonačelnika" Kosovske Mitrovice koji se održavaju sutra.






Ova, jedna od retkih srpskih sredina u kojima su se Srbi osećali dovoljno sigurni i to zaista i bili, i jedina urbana u kojoj su Srbi ostali dominantni >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << i uopšte  opstali sa najvećim stepenom slobode, danas je potpuno porobljena.
To se dogodilo sa Briselskim sporazumom i onim što je on doneo. Započet pod vlašću DS-a, Borisa Tadića i Borka Stefanovića, ovaj sporazum je od sastanka do sastanka rapidno pogoršavao položaj Srba na Kosovu i Metohiji. Sa dolaskom Aleksandra Vučića na mesto prvog čoveka Vlade u Beogradu, sve postaje mnogo gore. Znamo već da su "integrisane", tačnije predate državne službe Srbije šiptarskim separatistima od policije, preko opštinskih organa do pravosuđa. Ono što je ostalo više i ne funkcioniše kao srpsko!


   
Nekad bilo...
   
Tokom prethodnih nekoliko dana mediji na srpskom jeziku pratili su, koliko je to bilo moguće, kampanju još jednog kanidata "Srpske liste", koju Srbi na Kosovu i Metohiji nazivaju "Šiptarska lista" budući da funkcioniše u sistemu tzv. "republike Kosovo".
Svakodnevno su stizali izveštaji o "predizbornim" posetama srpskim porodicama i mestima na kojima se gradi i izgrađuje (uglavnom iz fondova EU kako bi se kompletan preostali srpski živalj "integrisao" i postao deo "Kosovara". Ima i dela radova koji se izvode sredstvima Repulike Srbije koji pre svega služe za pranje novca , i takva su odobrena od strane separatističkih vlasti te je to još jedan dokaz da Vlada Srbije u potpunosti zavisi od albanskog kora, ne tako davno, otvoreno teroristički nastrojenog.



Međutim, ni jedan medij, ni jedna organizacija, ni jedan čovek se nije javno usprotivio održavanju lkalnih, nezakonitih kvazi-izbora po sistemu šiptarskih separatista makar u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji.


Ovakav opšti pristanak na izdaju, arbanašenje srpskih sredina i ovog dela države uopšte, najdublji je korak ka odricanju od Kosova i Meohije kojim smo kao narod zakoračili u tom smeru. Ne treba da čudi što se to malo obeznađenog srpskog naroda na KiM bez reči povinuje namerama obesnih nevoljnika iz srpskih redova od kojih im zavise posao ali i bezednost njih i njihovih porodica kada nema nikog da istupi u ime zakona i pravde, u ime države Srbije i srpskih interesa. Nikoga nema da stane u njihovu zaštitu da bi oni mogli da se osećaju slobodno da brane i štite ne samo svoje već srpske nacionalne interese. Ne možete da očekujete da državne interese brani šaka naroda a da se
   
Ovakim ilustracijama (preko koje su KM novine
dodale znak "zabranjeno", mediji aktivno iagresivno
sugerišu da Kosovo i Metohija nisu deo Srbije.
   

kompletan državni aparat bori protiv njih. To, jednostavno, nije moguće. Svaki Srbin ima deo krivice u neometanom održavanju šiptarskih kvazi-izbora i promocije još jedne šiptarske države na tlu Kosova i Metohije! Svaki ko je ćutao!

Moramo da shvatimo da mi Srbi ne smemo da pristanemo na to jer čak i ćutanjem kojim dozvoljavamo da se ovakve stvari odvijaju, učestvujemo u izdaji Kosova i Metohije i sve one svetinje koju ono predstavlja i jeste. A to se nikako ne može završiti ničim dobrim, ne samo po Srbe na KiM već uopšte po čitav srpski narod.
Svi šiptarski kvazi-izbori se moraju bojkotovati, kao i svaki, baš svaki potez vlasti, medija, ili pojedinaca koji se zalažu za to otvoreno ili prikriveno mada onih prikrivenih više gotovo i da nema. Alineko mora da ustane, da se oglasi... Srpski narod na Kosovu i Metohiji ne može sam protiv bestijalnih kriminalaca i bezočnih izdajnika koji su, zahvaljujući podršci Vlade Srbije i Vučićevog kadra, ovladali i gospodare svakim segmentom njihovog života.



* * *



Ako ste stigli dovde, onda treba da znate i ovo:
KM novine su jedini potpuno nezavisni medij sa Kosova i Metohije
i to sa ponosom ističemo. Ali... sloboda ipak košta, kao i borba.
Da bi smo mogli i dalje realno da izveštavamo o onome što drugi iskrivljeno predstavljaju ili prećutkuju, potrebna nam je vaša
podrška jer sve što radi u korist istine o Srbiji i njenom narodu, danas je prepušteno sebi. Tako je i sa nama.
Klikom na polje ispod, iznosom koji sami određujete, pomažete da nastavimo da trajemo!






 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com






Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:  Imenovanje Arno Gujona ne pruža povod za radovanje, na žalost - KM NovineImenovanje Arno Gujona ne pruža povod za radovanje, na žalost Vidim, da su ljudi iznenađeni što je Arno postao direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu i otvoreno time pristupio Vučiću. Nema razloga za iznenađenje. Vreme prijema Kosova u UN je vrlo blizu i treba „relaksirati" glasove koje čujete u vašoj glavi, te glasove savesti.

PROČITAJTE JOŠ:  Biljana Diković: O lažnim ''izborima'' separatista sa Kosova i Metohije - KM NovineOvo što se danas Srbima na (od zapadnih vojnih sila i separatista) okupiranom Kosovu i Metohiji događa je - poslednja faza VELEIZDAJE srpskih odnarođenih vlasti. Posle proterivanja većine Srba sa okupiranog Kosova i Metohije, saterivanje onih koji su ostali u enklave i ostavljanjem na milost i nemilost okruženju (tako i nametnutim učešćem na šiptarskim izborima da bi preživeli), ovo su drugi separatistički izbori na celoj teritoriji Kosova i Metohije od okupacije.

PROČITAJTE JOŠ:  NP ''Otadžbina'': posle lokalnih izbora u Srbiji, ''Srpska lista'' na KiM će opet izdati po navici - KM NovineIako je sve bilo dogovoreno između Aleksandra Vučića i Hašima Tačija da „Srpska lista" podrži sporazum o demarkaciji između separatističkih vlasti iz Prištine i Crne Gore beogradski izbori su sprečili da se ovaj dogovor pretoči u delo. Razlog, p redsednik Srbije je smatrao da jedno takvo glasanje u skupštini Kosova može da snizi rejting Srpske napredne stranke uoči izbora u glavnom gradu.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.