Savo Milošević podržava SNSD

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 25.Sep.2010, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo Milošević podržava SNSD

Proslavljeni fudbalski as Savo Milošević, tokom posjete Bijeljini, dao je punu podršku na predstojećim opštim izborima kandidatu SNSD-a za predsjednika RS Miloradu Dodiku, kandidatu za člana Predsjedništva BiH Nebojši Radamanoviću, izbornoj listi OO SNSD-a za Parlament BiH i Narodnu skupštinu RS, saopšteno je u petak iz OO SNSD Bijeljina, >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << piše Glas Srpske. - Svi smo svesni činjenice da su uskoro izbori i moja poseta Bijeljini i SNSD-u je deo te kampanje. Nikada se nisam skrivao i bežao od odgovornosti i jasno sam se opredeljivao za onu opciju za koju mislim da je prava - rekao je Milošević.

Govoreći o predsjedniku Vlade RS Miloradu Dodiku, Milošević je podsjetio da je on vjerni navijač "Partizana".

- Imam moralnu obavezu da podržim predsednika Dodika, jer smatram da je on najbolja opcija za RS u ovom trenutku, a pogotovo za mene, jer sam tu i rođen. Bobar je jedan od najuspešnijih privrednika ovde i naša saradnja je prirodna stvar. Nadam se da je ovo tek početak saradnje i uzajamnog poštovanja - rekao je Milošević.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici 4, Gavrilo Bobar, istakao je da je Savo Milošević veliki čovjek, jer je to uslov da bude veliki sportista i fudbaler.

- Naš Savo je to uspio. Moja želja je bila da pokušamo da, po okončanju njegove fudbalske karijere, zajednički nešto uradimo i za naš kraj Bijeljinu i Semberiju. Mislim da možemo uraditi puno, jer to narod od nas očekuje - rekao je Bobar i najavio poslovne aranžmane sa Miloševićem i mogućnost njegovog angažmana na čelu fudbalskog kluba "Radnik" iz Bijeljine, kako bi ovaj klub postao premijerligaš.
Izvor: GlasSrpske

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.