Sastanak predstavnika političkih stranaka i predsednika Vučića o izborima

Izvor: Večernje novosti, 04.Maj.2020, 17:50

Sastanak predstavnika političkih stranaka i predsednika Vučića o izborima

Tema sastanka biće pitanje nastavka izbornih radnji i održavanja izbora U Palati Srbija u 17 časova počeo sastanak predsednika Aleksandra Vučića i predstavnika političkih stranaka koje su najavile učešće na izborima.Tema sastanka biće pitanje nastavka izbornih radnji i održavanja izbora, a predviđene su i izjave za medije.Predsednik Vučić je sinoć rekao da bi izbori mogli da budu 14. ili 21. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << juna i potvrdio da će danas o svemu u vezi izbora razgovarati sa predstavnicima opozicije.Sastanku u Palati Srbija prisustvuju predsednica Skupštine Maja Gojković, premijerka Ana Brnabić, generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković.Na sastanak su stigli lider socijalista Ivica Dačić, zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj, predsednik DSS Miloš Jovanović, član Predsedništva pokreta Metla Novica Antić, predsednik Nove stranke Zoran Živković i njegov saradnik Aris Movsesijan.U Palati Srbija su i predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić, predstavnica Zavetnika Milica Đurđević, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.Prisutni su i Marko Đurišić iz organizacije "Srbija 21", Bojan Kostreš iz LSV, predsednik SPAS-a Aleksandar Šapcih, Milan Stamatović iz "Zdrave Srbije", predsednik i potpredsednik SVM Ištvan i Balint Pastor, kao i predstavnici Pokreta "1 od 5 miliona".Nakon sastanka su planirane izjave za medije.U Palati je inače posle dužeg vremena prisutan veliki broj medijskih ekipa..

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pala odluka: IZBORI U SRBIJI 21. JUNA

Izvor: Blic, 04.Maj.2020

Parlamentarni i lokalni izbori u Srbiji biće održani u nedelju 21. juna, odlučeno je danas nakon sastanka predsednika države Aleksandra Vučića sa predstavnicima političkih stranaka.

Nastavak na Blic...

IZBORI U SRBIJI 21. JUNA Vučić saopštio datum posle sastanka sa političkim strankama

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2020

Izbori u Srbiji, parlamentarni i lokalni, biće održani 21. juna, najavio je danas predsednik Aleksandar Vučić posle sastanka sa predstavnicima devet političkih lista koje su najavile učešće na izborima...Izbori su demokratsko pravo i najviši interes građana i države Srbije da izaberu skupštinu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.