SVE SE MANJE PRIČA DA ĆE IGRATI ZA SRBIJU: Dolazi da izbori plasman na F4 Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 13:18

SVE SE MANJE PRIČA DA ĆE IGRATI ZA SRBIJU: Dolazi da izbori plasman na F4 Evrolige

Čeka se finalizacija ugovora.

Centar Hjuston Rokitsa Frenk Kaminski uskoro bi mogao da se iz NBA lige preseli u Aziju, gde bi mogao da zaigra za Evroligaša Makabi iz Tel Aviva.

Kaminski se našao u centru košarkaške javnosti u Srbiji kada je tadašnji selektor Igor Kokoškov spominjao mogućnost da zaigra za naš nacionalni tim,  pošto mu je deda sa majčine strane Srbin. Kao srednjoškolac je učestvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na košarkaškim turnirima koje organizuje najstarije srpsko udruženje u Americi, Srpski narodni savez. Na turniru 2008. godine bio je član ekipe Srpski orlovi.

Ipak, sada se sve manje priča o tome da bi mogao da bude deo srpskog tima, ali ako dođe u Makabi moći ćemo da se uverimo u  kvalitete devetog pika sa drafta 2015.

Makabi je u prošloj sezoni Evrolige bio nadomak plasmana na fajnal-for, ali je bio eliminisan posle pet utakmica od strane Monaka.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.