ŠTA ĆE SRBIJI LITIJUM KADA IMA DEZERTERE I POLITIČKE PROFITERE? Posle ovoga VUK JEREMIĆ nema šta više da traži na izborima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 15:41

"ŠTA ĆE SRBIJI LITIJUM KADA IMA DEZERTERE I POLITIČKE PROFITERE?" Posle ovoga VUK JEREMIĆ nema šta više da traži na izborima (VIDEO)

Gostovanje Vuka Jeremića, lidera opozicione Narodne stranke, nije prošlo nezapaženo.

Politički analitičar Nebojša Krstić, poznat po svojim oštrim komentarima na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter), osvrnuo se i na gostovanje Vuka Jeremića na televiziji Prva.

Šta će Srbiji litijum, kad ima populiste, dezertere i političke profitere? - zapitao se Krstić.

Šta će Srbiji litijum, kad ima populiste, dezertere i političke profitere? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << https://t.co/3H2HbV3ywU

— Dr Nebojša Krstić (@CenzurisanoL) November 6, 2023

Podsetimo, Nebojša Krstić je tokom jučerašnjeg dana u nekoliko tvitova već prokomentarisao ovo  gostovanje.

- Pobegao iz vojske, a objašnjava kako uvesti obavezni rok – započeo je svoj tvit Krstić.

- Školovao se u inostranstvu, a zna kako reformisati školstvo. Kao ministar potrošio milijarde na luksuz, a priča o domaćinskom vođenju države. Kod Hantera Bajdena završio kurs iz borbe protiv korupcije. Pitanjem sudu u Hagu odbranio Kosovo i postao heroj u Prištini. I sad zaslužuje poverenje da to sve uradi opet. A vi verujte u sve to. Ako se kopčate na leđima.

Kod Hantera Bajdena završio kurs iz borbe protiv korupcije.

Pitanjem sudu u Hagu odbranio Kosovo i postao heroj u Prištini.

I sad zaslužuje poverenje da to sve uradi opet.

A vi verujte u sve to.

Ako se kopčate na leđima.

— Dr Nebojša Krstić (@CenzurisanoL) November 5, 2023

Posle ovoga izgleda da nije mnogo toga ostalo da se doda.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.