SSP: Ponoš za predsedničkog kandidata opozicije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2022, 16:46

SSP: Ponoš za predsedničkog kandidata opozicije

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas predložio je danas Zdravka Ponoša za predsedničkog kandidata opozicije na predstojećim izborima, javlja N1 iz Novog Sada, gde je održana sednica Glavnog odboraSSP.

„Verujem da je Zdravko Ponoš može da pobedi Aleksandra Vučića“, rekao je Đilas.

Zdravko Ponoš je general-potpukovnik Vojske Srbije u penziji, bivši načelnik Generalštaba Vojske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije i bivši pomoćnik ministra spoljnih poslova Srbije. Jedan je od osnivača Narodne stranke, a krajem prošle godine odustao je od kandidature za potpredsednika te partije.

Potvrđeno je da će potpredsednica SSP Marinika Tepić biti nosilac zajedničke liste liste na parlamentarnim izborima, navodi N1.

Sednica Glavnog odbora SSP održana je iza zatvorenih vrata, a prema saznanjima N1, nije bilo rasprave o tome koga će SSP predložiti za nosioca opozicione liste na izborima u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SSP predložila Ponoša za kandidata na predsedničkim izborima

Izvor: Danas, 22.Jan.2022

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas predložio je danas u Novom Sadu Zdravka Ponoša za kandidata opozicije na predsedničkim izborima u Srbiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.