SPS: Pokazana odgovornost, jedinstvo i snaga srpskog naroda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2019, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Pokazana odgovornost, jedinstvo i snaga srpskog naroda

Socijalistička partija Srbije čestita srpskom narodu na KiM i Srpskoj listi na pobedi na izborima za gradonačelnike u četiri srpske opštine na severu, uz poruku da je to najbolji pokazatelj odgovornosti, jedinstva i snage srpskog naroda.

"Izbori za gradonačelnike u četiri opštine na severu Kosova i Metohije su potvrda odlučnosti srpskog naroda sa Kosmeta da se zajedno sa državnim vrhom Republike Srbije bori za opstanak i ostanak na prostoru južne srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pokrajine", navode u SPS.

Ubedljiva pobeda predstavnika Srpske liste šalje jasnu poruku takozvanim prištinskim vlastima da ne mogu da zaplaše srpski narod na Kosovu i Metohiji u borbi za svoja vekovna ognjišta.

Srpski narod je na hrabar, dostojanstven i demokratski način pokazao kako se brane interesi Srbije, navodi se u saopštenju.

U toj stranci takođe ističu da je na taj način potvrđena ispravnost svih odluka koje su donošene u cilju zaštite intersa srpskog naroda na Kosmetu.

To je najbolji demanti za sve one koji su takve odluke osporavali i negirali do sada postignute rezultate kada je u pitanju odbrana nacionalnih i državnih interesa, a posebno interesa srpskog stanovništva na KiM, navodi se u saopštenju GO SPS.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.