SPO u Vojvodini pozvao Pajtića da podnese ostavku

Izvor: Press, 23.Mar.2013, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPO u Vojvodini pozvao Pajtića da podnese ostavku

Pajtić je u izjavi za medije, 11. novembra prošle godine, “obećao da će on i članovi pokrajinske vlade podneti ostavke ukoliko se ustanove nepravilnosti u radu” RBV, navedeno je u saopštenju Informativne službe PO SPO.

Ostavka predsednika i članova Vlade Vojvodine otvara put ka novim pokrajinskim izborima, ističe PO SPO i dodaje da su izbori u Vojvodini neophodni jer je “aktuelna pokrajinska vlast, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pre svega zbog brojnih afera u vezi sa Razvojnom bankom Vojvodine izgubila svaki legitimitet”.

U saopštenju se navodi da su pripadnici Radne grupe Uprave kriminalističke policije jutros priveli troje bivših čelnika te banke zbog sumnje da su odobravali kredite mimo zakona i važećih procedura.

PO SPO “podseća gospodina Pajtića na dato obećanje, jer smatra da se i pored svega, radi o ozbiljnom političaru koji neće pogaziti datu reč”, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.