SNP pozvala opoziciju na dogovor o Budvi i izborima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2020, 17:53

SNP pozvala opoziciju na dogovor o Budvi i izborima

Predsednik Socijalisitičke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković pozvao je predsednike parlamenarnih opozicionih stranaka na sastanak povodom najnovijih dešavanja u Budvi i društveno - ekonomskog ambijenta uoči predstojećih parlamentarnih izbora.

Kako je saopšteno, predlog je da se sastanak predstavnika opozicije održi u ponedeljak, 22. juna, a pozivi su upućeni: Andriji Mandiću, Aleksi Bečiću, Dritanu Abazoviću, Milanu Kneževiću, Nebojši Medojeviću, Miodragu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Lekiću, Draginji Vuksanović, Goranu Daniloviću i Maksimu Vučiniću, preneo je podgorički portal CdM.

Iz SNP poručuju da je u Budvi, kako kažu, grubo narušena narodna izborna volja i upotrebljena brutalna policijska sila, čime je “učinjena nelegitimna okupacija zgrade SO Budva, a čelnici lokalne samouprave uhapšeni i prebijeni”.

SNP smatra da crnogorska opozicija treba da pokaže da može, hoće I mora da napravi Crnu Goru boljom nego što je ova koju je kreirala aktuelna vlast, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gradonačelnik Berana pozvao na ujedinjenje kako bi porazili DPS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2020

U Beranama, na severu Crne Gore, večeras je održan skup podrške Budvi, gde je smenjeno opštinsko rukovodstvo, a vlast preuzela stranka Demokratska partija socijalista (DPS), a predsednik opštine Berane, Dragoslav Šćekić (SNP), pozvao je opoziciju, nevladine organizacije, intelektualce i slobodne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.