SKANDAL! Viola fon Kramon vređa TERITORIJALNU CELOVITOST naše zemlje, a Marinika i ostali Đilasovci ćute (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 13:09

SKANDAL! Viola fon Kramon vređa TERITORIJALNU CELOVITOST naše zemlje, a Marinika i ostali Đilasovci ćute (VIDEO)

Neverovatno ponašanje opozicionara.

Poslanici Evropskog parlamenta će u Strazburu glasati o rezoluciji o lokalnim i parlamentarnim izborima u Srbiji, a kojom se traži i međunarodna istraga oko glasanja. Za usvajanje rezolucije protiv Srbije lobirala je srpska opozicija čiji su predstavnici Marinika Tepić, Pavle Grbović, Radomir Lazović i Nebojša Zelenović u Briselu. Specijalna izvestiteljka EP za Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Viola fon Kramon iz poslaničke grupe Zeleni, između ostalih je njihov domaćin.

Pred kraj plenarne rasprave albanska novinarka upitala je izvestiteljku EP za Kosovo da li smatra da bi dijalog Beograda i Prištine bio bolji bez predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

- Ja moram da odgovorim na ovo pitanje jer sam ja izvestilac za Kosovo. Mogla bih da o ovome pričam satima, ali to sada nije tema! Ovde pokušavamo da govorimo o DOMAĆIM pitanjima o Srbiji? - rekla je Fon Kramonova.

Prestavnici dela srpske opozicije potpuno su prećutali ovu njenu skandaloznu izjavu.

Dakle, specijalna izvestiteljka EP za Kosovo pred Marinikom Tepić, Pavlom Grbovićem, Lazovićem i Biljanom Stojković izgovorila je da pitanje dijaloga Beograda i Prištine "nije domaće pitanje", i to je prošlo bez ijedne njihove reakcije na ovaj direktni udar za teritorijalni integritet i suverenitete napše zemlje.

Pogledajte kako je to izgledalo OVDE.

(Srbija Danas/Novosti)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šta je Viola fon Kramon rekla posle usvajanja rezolucije o Srbiji?

Izvor: Danas, 08.Feb.2024

Viola fon Kramon, poslanica Evropskog parlamenta, oglasila se odmah po usvajanju Rezolucije EP o izborima u Srbiji, porukom upućenom javnosti i Evropskoj komisiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.