Izvor: Politika, 24.Sep.2015, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJE SE... izbori u FSS pomeraju se za novembar

Kako „Politika” saznaje, članovi Izvršnog odbora će danas na sednici predložiti pomeranje izbora na svim nivoima. – Završena prva runda razgovora sa FS Albanije

Članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije će na današnjoj sednici u Staroj Pazovi (16 č), kako „Politika” saznaje, predložiti da se izbori u našoj fudbalskoj organizaciji, koji su prvobitno bili planirani da počnu krajem ovog meseca, biti pomereni za novembar! Međutim, po rečima predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Tomislava Karadžića, izborna dinamika neće biti ugrožena, već će sve biti završeno u planiranom roku.

– Imajući u vidu činjenicu da nas u oktobru očekuju dve veoma važne utakmice, da su pripreme za gostovanje u Albaniji u punom jeku, smatram da će članovi Izvršnog odbora, koji već uveliko osluškuju svoju fudbalsku bazu, doneti odluku o pomeranju izbora za sredinu novembra. U tom periodu nećemo imati nekih velikih aktivnosti, pa će sva naša pažnja biti usmerena u tom pravcu. To praktično znači da bi izbori mogli da počnu u novembru a da će se završiti u martu, kao je i bilo planirano, istakao je Karadžić.

Juče je u Tirani završena prva runda razgovora između predstavnika dva saveza pod okriljem Uefe. Komesar za bezbednost FSS Milivoj Mirkov i menadžer našeg A tima Aleksandar Bošković razgovarali su sa predstavnicima domaćina o pripremama za predstojeće gostovanje Srbije 8. oktobra u Elbasanu. Čitav tok pregovora, koji su, kako saznajemo, prošli bez problema, pratio je Keni Skot, vodeći autoritet Uefe zadužen za bezbednost. Danas će čelnici FSS obaviti niz razgovora sa predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova u cilju što bolje pripreme pred odlazak naše ekspedicije u Elbasan.

Generalni sekretar FSS Nebojša Ivković, jedan od najboljih Uefini delegata, određen je za delegata predstojeće utakmice Lige šampiona koja je na programu u utorak u Tel Avivu, gde se sastaju domaći Makabi, na čijoj klupi od ove sezone sedi naš trener Slaviša Jokanović, i ukrajinskog Dinama iz Kijeva.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Izborna procedura u FSS počinju od ponedeljka

Izvor: Blic, 25.Sep.2015, 20:49

Na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije određeni su datumi za raspisivanje izbora u FSS i u svim regionalnim savezima...Od 28. septembra u svim sredinama koje će biti uključene u izborni postupak (regionalni savezi, Stručna organizacija fudbalskih trenera, Stručna organizacija fudbalskih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.