ŠAPIĆ PROGOVORIO O BEOGRADSKIM IZBORIMA: Neću da kažem da razgovora neće biti, ali ni da će ih biti

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 09:54

ŠAPIĆ PROGOVORIO O BEOGRADSKIM IZBORIMA: Neću da kažem da razgovora neće biti, ali ni da će ih biti

Lider koalicije SPAS Aleksandar Šapić izjavio je da sa predsednikom Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o predstojećim beogradskim izborima, o čemu, inače, spekulišu mediji, kao navodnom razlogu što je SPAS pozvan u vladu.

- Da li sam mu potreban kao podrška ne znam, neću da kažem da razgovora neće biti, ali ni da će ih biti. Nismo o tome razgovarali, videćemo - rekao je Šapić.

Prema njegovim rečima, SNS je i nakon ovih izbora mogao bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Spasa, kao i da je na Novom Beogradu mogao da formira koaliciju sa SPS-om, budući da SPAS nije imao dovoljno glasova da vlada sam.

Upitan kakva je šansa da Goran Vesić dobije beogradske izbore, Šapić je rekao da je ista priča bila i 2018. ali da je SNS tada ubedljivo dobila izbore i dodao da neće da komentariše da li je Vesić dobar zamenik gradonačelnika.

Govoreći o nedostatku dijaloga među učesnicima političke scene Srbije, on je kazao da se nada "da ćemo bez obzira na sve različitosti moći da razgovaramo bez mešanja stranaca".

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dačić: SPS će dobiti još jedno veliko preduzeće ukoliko bude takva orijentacija

Izvor: Beta, 26.Okt.2020

Predsednik Skpštine Srbije i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da se dogovorio sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da SPS dobije još jedno od većih preduzeća, ukoliko "orijentacija bude takva"."Dogovorili smo se da ako bude takva orijentacija, pošto...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.