Rjabkov: Svejedno nam je ko će pobediti na izborima u SAD-u

Izvor: Vostok.rs, 15.Okt.2020, 09:40

Rjabkov: Svejedno nam je ko će pobediti na izborima u SAD-u

Moskvi je svejedno ko će pobediti na predsedničkim izborima u Americi, nacionalna bezbednost je važnija, izjavio je zamenik ministra inostranih poslova Rusije Sergej Rjabkov, komentarišući saopštenja Vašingtona o mogućnosti da „zaključi“ sporazum o naoružanju sa Rusijom pre novembra.
„Svejedno nam je ko će pobediti na tim izborima, nama je važnija naša nacionalna bezbednost“, rekao je Rjabkov. On je istakao da Sjedinjene Američke Države neće dobiti od Rusije neki sporazum o smanjenju strateškog ofanzivnog naoružanja koji bi se „vremenski podudario sa njihovim izborima“. „Ako Amerikanci pre izbora moraju da izveste svoje pretpostavljene o nečemu o čemu su se navodno dogovorili sa Rusijom – to neće dobiti“, rekao je Rjabkov.    
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Moskva,   Vašington

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.