Rezultati izbora neće uticati na promenu Makronove politike

Izvor: B92, 26.Maj.2019, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezultati izbora neće uticati na promenu Makronove politike

Iako je poraz francuskog predsednika Emanuela Makrona od Marin Le Pen na izborima za Evropski parlament bio razočaravajući, to neće promeniti politiku vlade.

Ovo je izjavio visoki zvaničnik Jelisejske palate.

"Ovi rezultati su donekle razočaravajući, ali predsednik neće menjati svoju politiku", izjavio je neimenovani zvaničnik, prenosi Rojters.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izborima za EP u Francuskoj je glasalo 52 odsto građana, a na njima je najviše glasova osvojila je desničarska stranka Marin Le Pen "Nacionalno okupljanje" osvojivši najverovatnije 24 mesta.

Stranka Emanuela Makrona osvojila je 22,4 odsto glasova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Francuska: Rezultati izbora neće uticati na promenu Makronove politike

Izvor: RTV Pink, 27.Maj.2019, 07:54

Iako je poraz francuskog predsednika Emanuela Makrona od Marin le Pen na izborima za Evropski parlament bio razočaravajući, to neće promeniti politiku vlade, izjavio je visoki zvaničnik Jelisejske palate.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.