Izvor: Danas, 11.Mar.2024, 15:56

„Rekli su mi da neću dobiti paket hrane jer nisam bila na mitingu. Ali ja sam trudna“: Detalji izložbe „Brisanje privida“

Povodom izbornih malverizacija 17. decembra prošle godine otvorena je izložba "Brisanje privida" u Centru za kulturnu dekontaminaciju (CZKD), koja predstavlja kustosko čitanje izveštaja o izborima. Izloženi su dokumentarni materijali, izjave građana, zapisi posmatrača, kao i medijski prilozi, koje je prikupljala Crta.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Otvorena izložba CRTA/CZKD 'Brisanje privida' o decembarskim izborima u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Mar.2024

U Centu za kulturnu dekontaminaciju (CZKD) u Beogradu je večeras otvorena izložba "Brisanje privida" kojom organizacija Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) i CZKD zajedno objašnjavaju posetiocima nepravilnosti u vezi sa izbornim procesom u decembru 2023. godine u Srbiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.