Izvor: S media, 02.Apr.2012, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redžepi: Policija će sprečiti izbore na Kosovu

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Bajram Redžepi rekao je danas da je kosovska policija napravila nacrt plana kojim bi sprečila Srbiju da održi lokalne izbore na Kosovu.

Predizborni skup radikala u Kosovskoj Mitrovici

Homen: Kosovske vlasti da prestanu da hapse nevine ljude

Vlada Kosova sada spremna da pomogne izbore

"Lokalni izbori su zabranjeni", rekao je Redžepi u intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Rojtersu i dodao da "Srbi sa dvojnim državljanstvom" imaju pravo da glasaju na parlamentarnim izborima, ukoliko ih organizuju međunarodna tela kao što je Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju.

"Na dan izbora, 6. maja, bićemo spremni", rekao je Redžepi i dodao da "ako Srbija bude načinila bilo kakav pokušaj da održi glasanje, naše jedinice će delovati, konfiskovati izborni materijal i zaustaviti ih".

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.