Razišli se TV mreža Foks i njena glavna voditeljska zvezda Taker Karlson

Izvor: Beta, 24.Apr.2023, 21:06

Razišli se TV mreža Foks i njena glavna voditeljska zvezda Taker Karlson

Američka medijska kompanija Foks njuz (Fox News) saoštila je danas da njen najpopularniji voditelj Taker Karlson (Tucker Carlson) više neće raditi u toj medijskoj kući.Foks njuz i  Karlson "sporazumeli su se da im se putevi razilaze",  manje od nedelju dana pošto je sklopljeno poravnanje sa kompanijom Dominion u sporu povodom izveštavanja te TV mreže o izborima 2020.Foks je izdao saopštenje u kojem navodi da je emisija "Taker Karlson večeras" (Tucker Carlson Tonight) poslednji put emitovana prošlog petka."Zahvaljujemo mu na tome što je služio ovoj mreži kao voditelj, a pre toga i kao novinar", navodi se u saopštenju Foksa, čija su ciljna grupacija republikanci i konzervativci u SAD.Karlson je postao najpopularnija medijska ličnost Foksa nakon što je 2016. godine zamenio Bila O'Rejlija (Bill O'Reilly) u udarnom terminu.Konzistentno je dospevao na naslovne strane drugih medija zbog kontroverznog načina na koji je izveštavao, a poslednji put zbog toga što je emitovao snimke juriša pobunjene mase na Kongres 6. januara 2021. godine, tako da se minimizuje njegova nasilna priroda.Za sada nema Foksovog objašnjenja zašto Karlson odlazi, a on sam nije odgovorio na tekstualnu poruku novinara na ovu temu.Foks je prošle sedmice pristao da kompaniji Dominion voting sistems, koja proizvodi elektronske sisteme za glasanje na ...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Razišli se TV mreža Foks i njena glavna voditeljska zvezda Taker Karlson

Izvor: Danas, 24.Apr.2023

Američka medijska kompanija Foks njuz (Fox News) saoštila je danas da njen najpopularniji voditelj Taker Karlson (Tucker Carlson) više neće raditi u toj medijskoj kući.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.