Izvor: Danas, 27.Feb.2024, 16:52

Radomir Lazović iz Brisela za Danas: Ceo svet je video Vučićevu izbornu krađu, sada je pitanje kako doći do promena

Najvažnije posmatračke misije, predstavnici ODIHR-a, Saveta Evrope, Evropskog parlamenta, ceo svet je video izbornu krađu i sada je pitanje modaliteta kako doći do promena - prenosi za Danas Radomir Lazović, kopredsednik Zeleno-levog fronta i prvi na listi Srbija protiv nasilja na republičkim izborima u decembru prošle godine, utiske i sadržaje razgovora koje je imao juče i danas sa predstavnicima EU.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Lazović: U Briselu smo dobili uveravanja da EU integracije staju ako vlast ne sprovede promene

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2024, 11:26

Poslanik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović izjavio je za N1 da je izveštaj ODIHR o izborima 17. decembra u Srbiji, tačno ono što su u opoziciji očekivali. Naglasio je i da su u Briselu dobili uveravanja evropskih zvaničnika da "ukoliko vlast odbije da sprovede bilo kakve promene, onda govorimo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.