Radikali predali listu

Izvor: OkRadio.rs, 21.Maj.2020, 10:02

Radikali predali listu

Srpska radikalna stranka podnela je u sredu uveče izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Vranja, pod nazivom “dr Vojislav Šešelj Srpska radikalna stranka dr Slavko Živković“. Na izbornoj listi je 22 kandidata za odbornike. Gradska izborna komisija ujutru će održati sednicu na kojoj će biti izvršen pregled izbornog materijala.  
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vranjski radikali predali listu za lokalne izbore

Izvor: JužneVesti.com, 21.Maj.2020

Radikali iz Vranja predali su svoju listu za odbornike koji će se birati 21. juna. Izborna lista “dr Vojislav Šešelj Srpska radikalna stranka - dr Slavko Živković”, trebalo bi da bude peta lista koju će Izborna komisija Grada Vranja proglasiti...Izbornu listu sa 22 kandidata predvodi anesteziolog...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.