RTS: Aktivistima Srpske liste određen pritvor

Izvor: N1 televizija, 22.Okt.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS: Aktivistima Srpske liste određen pritvor

Aktivistima Srpske liste Momčilu Jančiću i Novici Šošiću iz Pasjana, koji su uhapšeni u Gnjilanu, posle saslušanja određen je pritvor do 48 sati, prenela je Radio televizija Srbije (RTS).

 Kako javlja RTS, Jančić i Šošić uhapšeni su u subotu uveče, a u Pasjanu se zbog toga okupilo stotinak predstavnika i aktivista Srpske liste.

Na Kosovu se danas održavaju lokalni izbori.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

RTS: Pritvor aktivistima Srpske liste

Izvor: Beta, 22.Okt.2017

Aktivistima Srpske liste Momčilu Jančiću i Novici Šošiću iz Pasjana, koji su uhapšeni u Gnjilanu, posle saslušanja odredjen je pritvor do 48 sati, prenela je danas Radio televizija Srbije (RTS).Kako javlja RTS, Jančić i Šošić uhapšeni su sinoć, a u Pasjanu se zbog toga okupilo stotinak...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.