Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2023, 15:37

RIK proglasio 12, GIK 8, a PIK 7 izbornih lista, rok ističe 26. novembra

U nedelju, 26. novembra u ponoć ističe rok za predaju izbornih lista za učešće na parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima koji će se u Srbiji održati 17. decembra, a 1. decembra izborne komisije treba da utvrde zbirne izborne liste.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO SVE TRČI UTAKMICU RIK do sada proglasio 12 IZBORNIH LISTA, evo pod kojim brojevima će biti na glasačkom listiću

Izvor: Blic, 24.Nov.2023

Dvanaest izbornih lista do sada je proglašeno za parlamentarne izbore 17. decembra 2023, ali će ih najverovatnije biti još. Broj nije konačan, s obzirom na to da stranke i koalicije imaju rok do 26. novembra, kada je poslednji dan za predaju lista Republičkoj izbornoj komisiji (RIK).

Nastavak na Blic...

U nedelju u ponoć ističu rokovi za predaju lista kandidata za izbore 17. decembra

Izvor: Danas, 25.Nov.2023, 11:30

Rok za predaju izbornih listi za parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore raspisane za 17. decembar ističe sutra u ponoć.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.