RIK odbacio prigovor Predraga Vučetića

Izvor: Mondo, 17.Mar.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK odbacio prigovor Predraga Vučetića

Republička izborna komisija odbacila je večeras kao neblagovremen prigovor Predraga Vučetića iz Kruševca na rešenje Komisije kojom je odbijeno proglašenje njegove predsedničke kandidature.

Foto: Beta/Milan Obradović

Predsednik RIK-a Vladimir Dimitrijević rekao je na sednici da je rešenje o odbijanju proglašenja kandidature Vučetića Komisija donela 15. marta uveče i da je prošao rok od 24 sata >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za podnošenje prigovora.

Vučetića je za predsedničkog kandidata predložila Grupa građana "Bela lađa - kapetan Vučetić", koja prilikom podnošenja kandidature njie predala 10.000 potpisa podrške birača, te joj je dat rok od 48 sati da dostavi potpunu dokumentaciju, što nije učinjeno.

Podnosilac prigovora smatra da RIK prilikom odlučivanja o kandidaturi Vučetića nije uzela u razmatranje razloge zbog kojih je ovlašćeno lice te grupa građana bilo sprečeno da overi prikupljene potpise.

Nećemo glasati za "kapetana Vučetića"
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Odbačen prigovor Predraga Vučetića kao neblagovremen

Izvor: Blic, 17.Mar.2017

Republička izborna komisija odbacila je večeras kao neblagovremen prigovor Predraga Vučetića iz Kruševca na rešenje Komisije kojom je odbijeno proglašenje njegove predsedničke kandidature...Predsednik RIK-a Vladimir Dimitrijević rekao je na sednici da je rešenje o odbijanju proglašenja kandidature...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.